ARBMANS IDAG

Det var Arbmans Malmö-kontor som hade den största livsgnistan i ”koncernen”.

De andra kontoren tömdes så småningom på sina bästa kreatörer, som ville öppna eget. I Malmö stannade de bästa kvar och fortsatte att vara framgångsrika i Arbmans namn. Arbmans är idag en ”one stop agency” som hjälper företag i behov av marknadskommunikation för sina produkter och tjänster.

Vi genomför även konferenser och events. Bara i de fall det är nödvändigt köper vi tjänster utifrån. Vi anlitar då de, för ändamålet, bästa filmproducenterna, fotograferna, illustratörerna, webbkreatörerna och tryckerierna.

Kvalitetspolicy. Vi skall i varje avseende säkerställa kvalitén på våra produkter och våra underleverantörer. Vårt ramverk för kvalitén skall ständigt vara i fokus för alla produkter. Kvaliteten säkerställs genom de rutiner som är fastlagda. Byråns medarbetare har stor kunskap och erfarenhet av varumärkes- byggande, kommunikation, marknadsanalys och att arbeta inom alla förekommande medier.

Vår affärsidé brukar vi formulera ”Att göra så effektiv reklam för våra uppdragsgivare att vi själva blir framgångsrika”.

Vår arbetsmetod har alltid varit: ”Krångla inte till det”. Byrån ägs av TV Plus.

Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv
Arkiv